RejuvenateLive - Világszenzáció
RejuvenateLive - Világszenzáció
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Naptár
2018. Július
HKSCPSV
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
Főoldal
 
GWI menü
 
További lehetőségek
 
Keressen weboldala Önnek!
 
Webáruház, honlap azonnal
Honlapkészítés, webáruház készítés a leggyorsabban. Akár még MA!
 
Hirdetési oldalak
 
Várom az Ön receptjeit is!
 
Csak tagoknak!
 
Hogyan talált az oldalra?
Kíváncsi vagyok az Ön véleményére is!
Hogyan talált az oldalra?

Hirdetésben olvastam
Másik oldalon láttam
Ajánlották
Keresőből
Véletlenül
Nem is találtam rá
Az oldal talált rám
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Ön melyik korosztályból való?
Melyik korosztályba tartozik?
Hány éves Ön?

0-12
13-15
16-18
19-25
26-30
31-35
36-40
41-50
51-60
61 felett
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Az Ön szavazata is számít!
Miért térne vissza az oldalra?
Mi legyen még az oldalon?

Apróhirdetés
Linkgyüjtemény
Szépségápolási tanácsok
MLM-ről tájékoztatók, tippek
Tiltó lista, avagy melyik internetes cégek nem fiz
Gyermekekkel kapcsolatos hírek, írások, tippek
Egyéb
Nem tudom
Nem akarok vissza jönni az oldalra
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Egyebek
 
GWI CD Card

A háttér
A rendszert 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás működteti. A Generation-World International célja egy olyan, Magyarország – később Európa – egész területét lefedő törzsvásárlói rendszer felépítése és működtetése, amely a rendszerben lévő összes partner maximális megelégedettségét szolgálja.

Az alapelv
- a GWI Club kártyát elfogadó helyek kedvezményt adnak a kártya -tulajdonosoknak, akik így éves viszonylatban tekintélyes mennyiségű pénzt takaríthatnak meg.
- a kártyák tulajdonosai vásárlásaikat adják az elfogadóhelyeknek, akik így plusz forgalomra tesznek szert. Ha a kártyatulajdonosok elégedettek, akkor visszatérő vendéggé, törzsvásárlóvá válnak.

Küldetésünk:

Egy európai színvonalú, komplex törzsvásárlói hűségprogram működtetése, és folyamatos fejlesztése

- ahol kiváló minőségű termékek és szolgáltatások bevonásával - melyek hozzájárulnak mindenki életszínvonalának növeléséhez - elégedett és minőségi törzsvásárlói kör épül ki.

- amelyben az árelőnyöket nyújtó partnercégek - nagyságtól és technikai hátterétől függetlenül - lojális, növekvő vásárlókörre tesznek szert, növelik eladásaikat és csökkentik költségeiket.

A GWI kártya, mint diszkont vásárlási lehetőség
A GWI CD kártyája önmagában is újdonságnak számít az üzleti élet területén.
Egy névjegykártya, melynek első oldalán a tulajdonosának neve, a kártya érvényessége, és egy tagsági szám jelzi a regisztrációt. A hátoldalán egy írott cd felületén található az az információ, amely bármikor lehívható egy számítógép segítségével. Ez tartalmazza azon cégek felsorolását, ahol a kártya tulajdonosa jogosult kedvezményes vásárlásra. A Partner Cég adatain kívül, a kedvezmény mértéke is megjelenik.
A Partner Cég a kártya felmutatása után a vállalt kedvezményt megadja, a vásárlásnál jóváhagyja azt.
A GWI rendszere által összefogott jelentős vásárlói potenciál önmagában megteremti annak feltételét, hogy a törzsvásárló a Partner Cég termékének, vagy szolgáltatásának árából a piacszervezésre, reklámra szánt összegből közvetlenül a vásárláskor kedvezményben részesüljön.

A tagok a kedvezményadás tényéről (ill. mértékéről), és a kedvezményadókról szóló egyéb információkról több módon is értesülhetnek:

• kereshető internetes adatbázisunkból a www.gwi.hu címen.
• a folyamatosan megjelenő katalógusból ill. listákból.
• az adatbázis leolvasható a tagsági kártyák hátlapján található CD mini disc-ről.
• mobiltelefon segítségével adatbázisunk a wap-on is elérhető a wap.gwi.hu címen.
• az üzletek, szolgáltatók bejáratánál kiragasztott matricákról.

A kedvezményt adó partnercég haszna
- a GWI térítésmentes piac és reklámszervezése, a klubtagság rendszeres tájékoztatása a partnerek ajánlatáról ( Internet, cd kártya, katalógus, Wap )
- folyamatosan bővülő létszámú törzsvásárlói kör kialakítása
- a GWI, tagjai révén kedvezően befolyásolja a vásárlói döntést, mert jó minőségű árura közvetlenül, azonnal igénybe vehetik a kedvezményt, ez jelentős forgalom-növekedést eredményez.

A GWI tagság előnyei
- megbízható, magas színvonalú termékekhez és szolgáltatásokhoz juthatnak hozzá kedvezményes áron
- a kedvezményt egyszerűen és azonnal vehetik igénybe
- a Partner Cégeknél történő célzott vásárlással a GWI Club tagok akár több százezer forintot is megtakaríthatnak évente
- a kiemelt törzsvásárlói kedvezmény egyedi beszerzéseknél is működik
- a kedvezményes vásárlási jog az egész országra érvényes
- a GWI tagjai széleskörű és ellenőrzött kedvezményt adói partnerkört kapnak, ahol a termékek és szolgáltatások ára és színvonala is kedvezően befolyásolható
- a törzsvásárlói érdekképviselet a GWI tagsági viszonyán keresztül érvényesíthető

Még egy lényeges szempont:
A diszkont üzlet területén 1970 óta szerzett tapasztalatok lehetővé tették, hogy a GWI diszkont rendszere az egyik legismertebb univerzális kedvezmény-programok egyikévé váljon.

A rugalmas terjesztési rendszernek és elérhető árainak köszönhetően a GWI CD CarD kártyabirtokosok országosan közel 3000 kedvezményadó cég 800.000 termékét vásárolhatják meg 5-50% garantált kedvezménnyel.

A GWI, mint bármely a saját image-ára ügyelő márka, nem ajánlhat terméket komoly minőségi garanciák nélkül. A mi minőségi garanciánk a katalógusban feltüntetett cégek által biztosított kedvezmények garanciáját jelenti. Felelősséget vállalunk minden olyan esetért, amikor nem biztosítják a megadott kedvezményt, és teljes mértékben kifizetjük Önnek az elmaradt kedvezmény összegét.

Olyan cégekkel történő együttműködésre törekszünk, amelyek készek megfelelni elvárásainknak, és ténylegesen érdekeltek a fogyasztókkal való újfajta kapcsolatok kiépítésében. Mi magunk számára is nem egyszerűen a kártya forgalmazása a fontos, hanem, hogy a lehető leghatékonyabbá tegyük egyrészt a fogyasztó számára, másrészt a kereskedők és gyártók számára.

REGISZTRÁCIÓ KÁRTYAELFOGADÓ HELYKÉNT

Katalógusban
Ez tartalmazza a cég, illetve üzlet nevét, címét, telefonszámait, e-mail címét, webcímét, termékeinek ill. szolgáltatásainak 200 karakteres leírását, valamint a biztosított kedvezmény mértékét.

Interneten
Ez tartalmazza a cég, illetve üzlet nevét, címét telefonszámait, faxszámát e-mail címét, webcímét, termékeinek ill. szolgáltatásainak 3000 karakteres leírását, nyitva tartását, 5 db fotót, valamint a biztosított kedvezmény mértékét.
Az oldal önálló weboldalként is használható, melyhez 15 karakteres al-domain címet biztosítunk
www.gwi.hu/cegnev címen.

 
Én is benne vagyok!
 
Már ennyi az idő?
 
Látogatók száma:
Indulás: 2006-05-29
 
Ajánlott oldalak:
 
Hírek, információk
 
A Blikk Nők cikkeiből:
 
Hirdessen itt Ön is!
 
Hirdetések
 
G-mail belépés:
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Talált megfelelőt ajánlataink között?
Az Ön véleménye számít nekünk!
Talált megfelelő ajánlatot?

Igen
Nem
Még nem tudom
Más lehetőséget kerestem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Miért keresünk munkát?
Nálunk minden szavazat számít!
Ön miért keres interneten munkát?

Nincs állásom
Van állásom, de kevés a pénz
Van állásom, meg is fizetnek, de unatkozom
Kiakarok lépni a munkahelyemről
Meg szeretnék gazdagodni
Csak
Nem keresek munkát
Miért, a munka keres engem?
Ha megtalálom elveszem feleségül/férjül
Otthonról szeretnék dolgozni
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Beszélgessünk!
Ha tudtok új lehetőségeket, vagy véleményetek van, írjatok!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Szeretnél új híreket?
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!